27 Eylül 2015 Pazar

Bölüm 29: Bekar Kalma Korkusu

Bölümü dinlemek için tıklayın!

Bu hafta bekarlık korkusunu tartıştık. Araknafobia gibi, bunun da bilimsel dayanakları olduğundan ve gerekli önlemler alındığında çiçek gibi bireyler olabileceğimizden bahsettik. Bir de modern futbola ve lanet olası federal 4-4-2 sistemine giydirdik!

5 yorum:

  1. An itibariyle son programınızı dinlemeye başladım, ben de bu tatilde Bolu'da termal bir otele gittim, otelin zemin katındaki pek sessiz dağa bakan balkonunda valide hanıma sizin podcastleri sıra sıra dinlettim :) habire de balkonun kenarından diğer otel müşterileri geçiyordu, bir tane eli yüzü sizden düzgün olmasın beyfendi geçerken acaba siz misiniz gibi düşünceyle valideye komiklik yaparken, sizin simaları da bilmediğimiz için otelin balkonunun yanından geçen herkesi ''olası siz'' diye düşünüp gülüştük, orada sizin podcastleri dağın başında duyan Emre ve Selçuk ikilisinin ''o-haa '' burda da dinleyenler varmış dediğinizin durumsal komedisini kafasında canlandırmış biri olarak, siz de bir o kadar alakasız insanlarla otobos yolculuğu yaparkene toplumumuza bi o kadar yabancılaşmışsınız :)) neyse işin şakası bu anektodu sizle yaşanmamış ''olasılıklı anektod'' tadında paylaşmak istedim, otobüsteki ''modern futbolun peşinde heba ettiğim 36 yıl'' kitabını yazan abiye de selam olsun diyerekten..

    YanıtlaSil
  2. :)) Çok sağol paylaştığın için! Valideye selam, umarız beğenmiştir kayıtları..

    YanıtlaSil
  3. Mrb, Haberinden Ankarada olay olduğu için sizi merak ediyorum. İyi misiniz? Yeni bölümü daha çıkmadığından...
    Yabancı bir öğrenciyim, Türkçe ve Psikoloji iki bölümünde okuyorum diye sizi şubattan beri dinliyorum. Ay çok merak ediyorum..yaşıyor musunuz acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekürler. Ben de Melih de iyiyiz. Yaşananlar çok üzücü. Yasımızı bitirdikten sonra yeni bölümlerle devam edeceğiz. Sevgiler!

      Sil